Om Oss

Hej och varmt välkommen till oss!

Om oss och hur vi jobbar
Är du ny kund hos oss är detta kanske första steget inför ett eventuellt besök. Låt oss då berätta lite om Mollys och sättet vi jobbar på.

I  salongen jobbar Molly, Lotta och Tess som alla har lång erfarenhet i yrket.
Det absolut viktigaste för oss är att DU är helt nöjd när du lämnar vår Salong. Vi lyssnar på dig, dina önskemål, dina tankar och hur du önskar och vill att slutresultatet ska bli.
Om du vill så hjälper vi självklart dig genom att berätta våra ideér och med våran kunskap och erfarenhet guidar vi dig mer än gärna, till vad vi tror skulle passa just för dig, och ditt ansikte. Vi går ständigt på utbildningar samt kurser för att vi ska hänga med i det senaste inom färg och klipptekniker.

Vi älskar vårt yrke och varje kund, ny som stammis, har all vår fokus och engagemang.
Du är viktig!

Om salongen

Mollys i Löddeköpinge öppnade upp tisdagen den 15 sep 2015 och är en grön salong. Detta innebär att vi arbetar med ekologiska färger och (nästan) alla produkter är ekologiska, så som schampoo och styling.

Många frågar om ekologiskt är lika bra, som icke ekologiska färger. Vi vill påstå att dom är bättre! de luktar inte starkt, de svider aldrig mot huden, de är otroligt vårdande, ger en fantastisk glans och ett naturligt resultat, där det inte blir ” kanter” med din egen utväxt på samma sätt som vanliga färger. Vi är otroligt nöjda och kunder känner stor skillnad på hårets kvalité efter en tid med våra färger.

Kom gärna in så berättar vi mer😊

Vi ser fram emot ditt besök!

Molly och Lotta 💞

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s